Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 1 2024

Een nieuwe website

Om het jaar maar eens goed te beginnen is er een nieuwe website gemaakt.

Een website met heel veel mogelijkheden, maar vooral bestemd om onze ritjes weer netjes in een agenda te krijgen en om al onze vrijwilligers op de hoogte te houden.

Zet deze alvast in je agenda. 24 maart houden wij weer een Algemene Jaarvergadering tijdens een ontmoetingsdag, wij zouden het heel leuk vinden als jullie komen.

Binnenkort ook weer een webshop waar diverse bedrukte kleding in komt te staan voor onze Knights en onze foto albums komen weer terug…..

Neem eens een kijkje op onze (en jullie) website en laat weten wat je ervan vind en wat kunnen wij eventueel nog verbeteren.

Alle je gegevens compleet en veilig!

Als stichting beschikken wij over vele gegevens zoals adressen/telefoonnummers van onze vrijwilligers. En voor de Knights bijvoorbeeld ook alle kilometers die zij geschonken hebben aan het goede doel.

Deze gegevens moeten wij dus veilig opslaan, zodat niemand anders dan jezelf toegang heeft.

Je kan alleen maar inloggen met je 06 nummer, je ontvangt na het invullen van je nummer een SMS met een 6 cijferige code., nadat je dit ingevuld hebt kom je op je persoonlijke profiel pagina.

Kilometers 2023

Een ruime meerderheid van onze Knights hebben al kilometers opgegeven voor 2023.

Alvast bedankt en jullie ontvangen binnenkort een factuur.

Degene die nog geen kilometers hebben opgegeven, dit kan nog tot 31 jan via het oude formulier, zie de knop hieronder.

Tijdens de Algemene Jaarvergadering op 24 maart zullen wij de eindstand bekend maken.

Het bestuur

In de afgelopen maanden is er behoorlijk wat ruis ontstaan over wie nu wat ging doen binnen het bestuur. Op 17 Januari staat er een vergadering gepland en daar gaan de dingen eerst opgehelderd worden over wie nu precies wat gaat doen en daarna zal er via “van het Bestuursgedeelte” in het eerst volgende magazine duidelijkheid gegeven worden wie de uiteindelijke bestuursleden zijn geworden en voor welke taken zij verantwoordelijk zijn en ook welke personen het bestuur gaan helpen.

We zullen niets aanpassen in hoe het voorheen altijd is geweest, er zijn 3 bestuursleden en 1á 2 personen die het bestuur bijstaan in raad en daad.

En daarnaast hebben wij ook nog ons fantastische redactie team die het iedere keer voor elkaar krijgt om 4 keer per jaar een magazine uit te brengen.

Verder wens ik iedereen een prachtig 2024 en dat we ook dit jaar weer vele mooie ritten mogen maken.

Huub

Voorzitter KTMCO